Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος στηρίζει το «Piraeus Night Run/Walk» (vid)

Ο Θρύλος στηρίζει το «Piraeus Night Run/Walk» (vid)
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 23:25

Πάντα παρών στα αθλητικά γεγονότα της χώρας, ειδικά αυτά που έχουν χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει, εκ νέου, τον αγώνα δρόμου «Piraeus Night Run/Walk», που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά!

Η παρουσίαση του αγώνα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20/3, σε Συνέντευξη Τύπου, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται από την AμΚΕ «AWARE» και το Endomarch Greece, στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος Endomarch Worldwide, το οποίο έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, για την ενδομητρίωση. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/4 στις 20:00, με αφετηρία και τερματισμό το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν μπορούν να τρέξουν διαδρομές 2,5χλμ, 5χλμ. και 10χλμ.

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας και, όπως προαναφέραμε, έχει τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ηγέτη του Θρύλου, είναι ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί πάντοτε, στον αγώνα για την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις...

Διαβάστε επίσης