Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να γιγαντώνει τον Ερασιτέχνη Θρύλο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να γιγαντώνει τον Ερασιτέχνη Θρύλο!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 22:02

Δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Θρύλου δεν έχει σταματήσει στα χρόνια που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» να ενισχύει τις προσπάθειες όλων των τμημάτων των Πειραιωτών, οδηγώντας και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στη γιγάντωσή του.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγάλο αιμοδότη των Πειραιωτών, με την ενίσχυσή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη να φέρνουν συνεχώς ολοένα και μεγαλύτερες «ερυθρόλευκες» επιτυχίες.

Ο Θρύλος έχει κατακτήσει στα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη αμέτρητες κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι έτοιμος να προσθέσει ακόμα μια στην πλούσια τροπαιοθήκη του την Κυριακή (24/03), όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τη Νίκη Λευκάδας με φόντο το 4ο διαδοχικό τρόπαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πλάκα για ακόμη μία φορά στον ΠΑΟ στον ημιτελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας με το εμφατικό 78-37 και παίρνοντας έτσι την πρόκριση σε ακόμη έναν τελικό. Μετά και από αυτή την εμφατική νίκη-πρόκριση, έγινε για ακόμη μία φορά φανερή η τεράστια συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ. Σε ένα τμήμα όπου έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει επίσης τεράστιες βοήθειες ο Γιώργος Λεριώτης, οδηγώντας τον Θρύλο σε ακόμη ένα τμήμα στην κορυφή.

Με τη νίκη αυτή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ο Ερασιτέχνης Θρύλος τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί, 41-0 επί του Ερασιτέχνη ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα, αριθμός που τα λέει πραγματικά όλα.

Και όσο συνεχίζει να στηρίζει τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ερασιτέχνης Θρύλος και φυσικά όχι μόνο θα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Και το γλέντι συνεχίζεται!

Και το γλέντι συνεχίζεται!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμα νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο Ερασιτέχνη και διεύρυνε ένα ακόμα εντυπωσιακό σερί.