Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρνει συνεχώς τρόπαια και επιτυχίες

Η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρνει συνεχώς τρόπαια και επιτυχίες
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 18:51

Δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Θρύλου δεν έχει σταματήσει, στα χρόνια που ηγείται του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, να ενισχύει τις προσπάθειες όλων των τμημάτων, συμβάλλοντας καταλυτικά στη γιγάντωσή του Ερασιτέχνη.

Την Κυριακή (24/3) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κατέκτησε ένα ακόμα Κύπελλο για τον σύλλογο, το 4ο διαδοχικό και συνεχίζει να γράφει με «χρυσά» γράμματα τη δική της ιστορία. Υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη αλλά και την αμέριστη στήριξη του ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο τους αλλά και ο υποστηρικτής του τμήματος Γιώργος Λεριώτης έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει ώστε το τμήμα να μεγαλουργεί, να κυριαρχεί, να γιγαντώνεται συνεχώς. Στα τέσσερα χρόνια της επαναλειτουργίας του έχει κατακτήσει μέχρι τώρα τρία νταμπλ, σήμερα ήρθε το 4ο Κύπελλο και οδεύει ολοταχώς για τον 8ο συνεχόμενο εγχώριο τίτλο.

Σε αυτά τα χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου έγινε πολλά. Κυριαρχία στην Ελλάδα, καταξίωση στην Ευρώπη, μα πάνω από όλα απογείωση για τον Θρύλο στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» λέει το μόνο της «ερυθρόλευκης» οικογένειας γιατί οι φιλοδοξίες του συλλόγου δεν έχουν... ταβάνι! Ο πήχης ανεβαίνει διαρκώς και τον ανεβάζει ο ίδιος ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης

Τρίτο χρυσό ο Χρήστου

Τρίτο χρυσό ο Χρήστου

Ο κολυμβητή του Ολυμπιακού ανέβηκε για μια ακόμα φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στη Μασσαλία μετά την πρώτη θέση στα 50μ. ύπτιο.

Ξανά «χρυσός» ο Χρήστου!

Ξανά «χρυσός» ο Χρήστου!

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού μετά τα 100μ. ύπτιο πήρε την πρώτη θέση και στα 200μ. στους διεθνείς αγώνες της Μασσαλίας.