Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την κορυφή στην απογείωση!

Από την κορυφή στην απογείωση!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 17:13

Η στήριξη και η συνεισφορά που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην γιγάντωση όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού είναι τεράστια. Ο ηγέτης του Θρύλου βρίσκεται δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη και ενισχύει τις προσπάθειές τους οδηγώντας τον σύλλογο στην απογείωσή του.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγάλο αιμοδότη των Πειραιωτών, με την ενίσχυσή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη να φέρνουν συνεχώς ολοένα και μεγαλύτερες «ερυθρόλευκες» επιτυχίες.

Ο Θρύλος έχει κατακτήσει στα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη αμέτρητες κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη φέρνοντας μεγάλες επιτυχίες. Σε αυτά τα χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου έγιναν πολλά. Κυριαρχία στην Ελλάδα, καταξίωση στην Ευρώπη, μα πάνω από όλα απογείωση για τον Θρύλο στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» λέει το μόνο της «ερυθρόλευκης» οικογένειας γιατί οι φιλοδοξίες του συλλόγου δεν έχουν... ταβάνι! Ο πήχης ανεβαίνει διαρκώς και τον ανεβάζει ο ίδιος ο Ολυμπιακός!

Μαζί σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης. Όπως επίσης και ο υποστηρικτής του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Γιώργος Λεριώτης και στο τμήμα του χάντμπολ ο Σοφοκλής Ξυνής.

Και φυσικά όλοι μαζί έχουν ένα και μόνο στόχο. Την γιγάντωση του Ολυμπιακού η οποία κάθε χρόνος που περνάει παίρνει σάρκα και οστά.

Διαβάστε επίσης

Το μυστικό των επιτυχιών του Θρύλου!

Το μυστικό των επιτυχιών του Θρύλου!

Οι αμέτρητες κούπες που κατακτάει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια σε όλα τα σπορ έχει τη σφραγίδα των Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και του κόσμου του Θρύλου.