Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυστικό των επιτυχιών του Θρύλου!

Το μυστικό των επιτυχιών του Θρύλου!
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 08:28

Μία ακόμη κούπα κατέκτησε το απόγευμα της Κυριακής (24/03) ο Ολυμπιακός, με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου να σηκώνει το 4ο σερί Κύπελλο Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια δε σταματούν να πανηγυρίζουν κατακτήσεις τροπαίων σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη, επιβεβαιώνοντας ότι ο Θρύλος αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.

Οι τεράστιες αυτές επιτυχίες του Ολυμπιακού φυσικά δεν έρχονται στην τύχη. Έρχονται έπειτα από την πολύ μεγάλη στήριξη και βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Θρύλου. Έρχονται έπειτα από την καθοδήγηση του πρόεδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά φυσικά και του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε όλα τα τμήματα της ομάδας, δείχνοντας την τεράστια αγάπη του προς το σύλλογο.

Ακόμη υπάρχουν οι τεράστιες βοήθειες σε όλα τα επίπεδα των Γιώργου Λεριώτη, Σοφοκλή Ξυνή, Πέτρου Μαντούβαλου, οι οποίοι κάνουν και εκείνοι ό,τι μπορούν, ώστε ο Θρύλος να παραμείνει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό είναι το μυστικό των τεράστιων επιτυχιών του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Η «δίψα» όλων να φέρουν την ομάδα στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκει. Και αδιαμφισβήτητα οι αμέτρητες κούπες, αλλά κυρίως η καταξίωση σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνουν ότι ο Ερασιτέχνης Θρύλος έχει γιγαντωθεί…

Και σίγουρα έπεται μεγαλύτερη, ενδοξότερη και λαμπρότερη συνέχεια… Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αποφασισμένος να συνεχίσει κόντρα σε όλους και σε όλα να κάνει τα πάντα για να εξακολουθήσει η αγαπημένη του ομάδα να πανηγυρίζει τίτλους και να κάνει χαρούμενους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης

Άρτια οργάνωση, ωραίο θέαμα!

Άρτια οργάνωση, ωραίο θέαμα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κολυμβητικής Ημερίδα «Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές», που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για τέταρτη σερί χρονιά…