Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (1/4, vid)

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (1/4, vid)
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 01:55

Μία ακόμα «Μεγάλη μου Αγάπη» μεταδόθηκε τη Δευτέρα (1/4). Η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μεταδόθηκε μέσα από το επίσημο κανάλι του Θρύλου στο youtube, το OSFP TV, και ταυτόχρονα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι 1).

Στο στούντιο βρέθηκαν δύο παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η Πηνελόπη Παυλοπούλου και η Αγγελική Νικολοπούλου, όπου μαζί τους είχαν φυσικά και την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησαν στα Χανιά.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής...

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στην παρουσίαση της εκπομπής βρίσκονται κάθε Δευτέρα (15:00-17:00) η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς, Σταύρος Ζαζάνης και Σεβαστή Βρακατσέλη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή...

Διαβάστε επίσης