ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλα έτοιμα για την Ημερίδα για τα Άτομα με Νοητική Υστέρηση

Όλα έτοιμα για την Ημερίδα για τα Άτομα με Νοητική Υστέρηση
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 01:34

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει την Τετάρτη 10 Απριλίου (17:00) την αθλητική εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση». Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes» στο οποίο ο Ολυμπιακός συμμετέχει και ηγείται.

Η δράση αυτή θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες για τα άτομα με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Μ. Κόκκορη» με την συμμετοχή των Ακαδημιών Βόλεϊ και Χάντμπολ.

Παράλληλα, τη μέρα της εκδήλωσης από τις 14:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα βόλεϊ «Ολυμπιακός - Θέτις Βούλας» θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του γηπέδου φιλανθρωπικό Bazaar τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Ίδρυμα «Μ. Κόκκορη».

Το «Sport For Different Heroes» αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κοινωνική ένταξη ατόμων με νοητική υστέρηση μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο ένταξης και προσαρμογής ξεπερνώντας κάθε πολιτιστικό και κοινωνικό εμπόδιο και περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων αυτών.

Διαβάστε επίσης

Στο Νο44 η Σάκκαρη

Στο Νο44 η Σάκκαρη

«Άλμα» έξι θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.