Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαία εκδήλωση από τον Ολυμπιακό!

Σπουδαία εκδήλωση από τον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 08:27

Σπουδαία εκδήλωση σήμερα, Τετάρτη (10/4) από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Όμορφη πρωτοβουλία. Μια δράση που αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον κοινωνικό ρόλο των Πειραιωτών, που πάντα στέκονται δίπλα σε όσους τον έχουν ανάγκη!

Ο Θρύλος, λοιπόν, διοργανώνει το απόγευμα (17:00) την αθλητική εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση». Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes», στο οποίο ο Ολυμπιακός συμμετέχει και ηγείται.

Η δράση αυτή λαμβάνει χώρα στο κλειστό του Ρέντη και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες για τα άτομα με νοητική υστέρηση, που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη», με την συμμετοχή των ακαδημιών βόλεϊ και χάντμπολ.

Παράλληλα, τη μέρα της εκδήλωσης, από τις 14:00 και μέχρι την έναρξη του ματς βόλεϊ Γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Θέτιδας Βούλας, θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του γηπέδου φιλανθρωπικό Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη».

Να σημειωθεί, ότι το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Sport For Different Heroes» αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κοινωνική ένταξη ατόμων με νοητική υστέρηση μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο αθλητισμός, άλλωστε, αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο ένταξης και προσαρμογής ξεπερνώντας κάθε πολιτιστικό και κοινωνικό εμπόδιο και περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων αυτών…

Διαβάστε επίσης

Γέμισε χαμόγελα το Ρέντη!

Γέμισε χαμόγελα το Ρέντη!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση» σε συνεργασία με το ίδρυμα Κόκκορη.