Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

H «μεταμόρφωση» του Γιαννιώτη σε Μικρό Ήρωα! (vids)

H «μεταμόρφωση» του Γιαννιώτη σε Μικρό Ήρωα! (vids)
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 19:08

H θάλασσα είναι η ίδια η ζωή για τον Σπύρο Γιαννιώτη. Και τον αντάμειψε με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Τότε που το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος του Σπύρου, μας έκανε να δακρύσουμε και να νιώσουμε στιγμές υπερηφάνειας. Και αυτός συνεχίζει να μας συγκινεί και τρία χρόνια αργότερα, καθώς βουτάει στο νερό και… βγαίνει ένας Μικρός Ήρωας!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι δίπλα στην προσπάθεια της Stoiximan και της HOPEgenesis στον αγώνα κατά της Υπογεννητικότητας στα ακριτικά νησιά! “Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και να ελπίζουν ότι μπορούν να ζήσουν το όνειρό τους. Οι Μικροί Ήρωες συμβολίζουν τον καθημερινό αγώνα της κάθε οικογένειας της χώρας μας. Και σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια αλληλεγγύης”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Γνωρίστε τους Ήρωες του Αύριο στο www.iroes.gr.

Και ακολουθήστε τους στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Με την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη και τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί σε 14 τελικούς Ευρώπης από το 2014 και έπειτα!

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως κάνει εδώ και 5 χρόνια στα πλαίσια του «Μη σταματάς να βοηθάς», συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση.