Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού για την ανταπόκριση του κόσμου (pic)

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού για την ανταπόκριση του κόσμου (pic)
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 16:12

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, 20 και 21 Απριλίου, και στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του Ολυμπιακού, «Μη Σταματάς να βοηθάς», συγκεντρώθηκαν αγαθά που θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, τις ημέρες των εορτών του Πάσχα. Η διαδικασία έλαβε χώρα τόσο στην Ιστορική Λέσχη, στη Μαρίνα Ζέας, όσο και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά «αγκάλιασε» αυτή τη δράση. Ανταποκρίθηκε με θέρμη, καθώς βοήθησε στη μεγάλη προσπάθεια με στόχο την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η αίθουσα της Ιστορικής Λέσχης και το Ρέντη γέμισαν με τα αγαθά που είχαν ζητηθεί.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή. Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν σε Ιδρύματα του Πειραιά και σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Με τους ανθρώπους του συλλόγου να ευχαριστούν θερμά τους ιθύνοντες του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία και τη βοήθεια που προσέφεραν στη διαδικασία της συγκομιδής των τροφίμων, όπως επίσης την εταιρία 3 Άλφα, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στη συγκέντρωση των αγαθών.

View this post on Instagram

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η συγκέντρωση αγαθών, που θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, στα πλαίσια της Φιλανθρωπικής δράσης του συλλόγου μας «Μη Σταματάς να βοηθάς». Ο κόσμος του Πειραιά και όχι μόνο, ανταποκρίθηκε με θέρμη και «αγκάλιασε» την συγκεκριμένη δράση αφού βοήθησε στην μεγάλη προσπάθεια με στόχο την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η αίθουσα της Ιστορικής Λέσχης και το Ρέντη γέμισαν με τα αγαθά που είχαν ζητηθεί αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή αφού τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν σε Ιδρύματα του Πειραιά και σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί τους ιθύνοντες του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία και τη βοήθεια που προσέφεραν στη διαδικασία της συγκομιδής των τροφίμων, όπως επίσης την εταιρία 3 Άλφα που συμμετείχαν ενεργά στη συγκέντρωση των αγαθών. #OlympiacosSFP #MiStamatasNaVoithas #piraeus

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης