Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (22/4, video)

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (22/4, video)
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 01:29

Μια ακόμα «Μεγάλη μου Αγάπη» μεταδόθηκε τη Δευτέρα (22/4). Η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μεταδίδεται μέσα από το επίσημο κανάλι του Θρύλου στο youtube, το OSFP TV και ταυτόχρονα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι 1).

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη μαζί με την Άλκηστη Αβραμίδου και την Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν οι καλεσμένες της εκπομπής και μίλησαν για την σπουδαία πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, που πιστοποίησε πως δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο και σκόρπισε υπερηφάνεια στην ερυθρόλευκη οικογένεια, παρά την απώλεια του βαρύτιμου τροπαίου.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στην παρουσίαση της εκπομπής βρίσκονται κάθε Δευτέρα (15:00 – 17:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς, Σταύρος Ζαζάνης και Σεβαστή Βρακατσέλη κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 22 Απριλίου 2019.

Διαβάστε επίσης