Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά»

«Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά»
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 16:08

Ο Ολυμπιακός δεν περιορίζεται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Οι δράσεις του εκτός αγωνιστικών χώρων, στην κοινωνία, κάνουν τη διαφορά. Όπως έγινε για μια ακόμα φορά φέτος. Μέσω του «Μη Σταματάς να βοηθάς». Τη Μεγάλη Παρασκευή αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τον Σύλλογο Κρητών Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη «Αροδαμός», όπου μοίρασε τρόφιμα χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Επικεφαλής της «ερυθρόλευκης» αντιπροσωπείας ήταν η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Μέσα από τη δράση «Μη σταματάς να βοηθάς», που φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια, ο Ολυμπιακός προσφέρει ανελλιπώς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και θα συνεχίσει να το κάνει, όχι μόνο τις ημέρες του Πάσχα».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αλληλεγγύη τους, την κοινωνική ευαισθησία τους και την αφιλοκερδή τους προσφορά. Εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά προγραμματίζοντας και νέες κοινωνικές δράσεις».

Διαβάστε επίσης