Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού» (photo)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού» (photo)
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 08:50

Η φιλανθρωπική δράση «Μη Σταματάς να Βοηθάς» που πραγματοποιείται από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων, συνεχίστηκε και την Μεγάλη Παρασκευή. Κάτι που συμβαίνει καθημερινά, αλλά εντάθηκε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, επισκέφτηκε, την Μεγάλη Παρασκευή, τον Σύλλογο Κρητών Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη «Αροδαμός», όπου μοίρασε τρόφιμα χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Η Ειρήνη Μαστοράκη με ανάρτησή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη για το έργο που επιτελούν.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την αγάπη που προσφέρουν απλόχερα στους συνανθρώπους μας !!!

Η φιλανθρωπική δράση «Μη Σταματάς να Βοηθάς» που πραγματοποιείται από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων, συνεχίστηκε και την Μεγάλη Παρασκευή, όπου αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, επισκέφτηκε, το Σύλλογο Κρητών Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ”Αροδαμός“, μοίρασε τρόφιμα, χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης

Πτώση για Σάκκαρη

Πτώση για Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες εκτός Top50 της παγκόσμιας κατάταξης.