Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για νέες κούπες!

Πανέτοιμος για νέες κούπες!
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 10:50

Τελευταία ημέρα του Απριλίου είναι η σημερινή, Τρίτη (30/04), με τον Μάιο να είναι έτοιμος να ξεκινήσει, μαζί του και ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση νέων τίτλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην εβδομάδα που μας «τρέχει» έχουν την ευκαιρία να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο, αλλά να βάλουν και τις βάσεις για πολλές ακόμη κούπες, τις οποίες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν.

Αρχικά, την Τετάρτη (01/05) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague και με νίκη θα κατακτήσει το 7ο σερί νταμπλ. Αριθμός μοναδικός, ανεπανάληπτος! 7 σερί νταμπλ δεν έχει κατακτήσει σχεδόν καμία άλλη ομάδα σε κανένα άθλημα παγκοσμίως. Οι «ερυθρόλευκες» κοριτσάρες είναι πανέτοιμες, όμως, να τα καταφέρουν και να γράψουν ιστορία.

Μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη (02/05) ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα πόλο, αντιμετωπίζοντας τη Γλυφάδα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει το Σάββατο (02/05).

Αλλά, ίσως το καλύτερο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (03/05), εκεί όπου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου είναι αποφασισμένη να δείξει για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα και να αποκαταστήσει με κάποιον τρόπο την τάξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και θέλουν όσο τίποτα άλλο τον φετινό τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Εύκολη νίκη για Σακκαρη

Εύκολη νίκη για Σακκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της Ντανίλοβιτς και πέρασε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Μαρόκο.

Πτώση για Σάκκαρη

Πτώση για Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες εκτός Top50 της παγκόσμιας κατάταξης.