Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κάνει τη μεγάλη διαφορά!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κάνει τη μεγάλη διαφορά!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 14:40

Κάθε χρόνος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σαρώνει τους τίτλους. Κάθε χρόνο οι ομάδες του κυριαρχούν στις εγχώριες διοργανώσεις, πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Όχι μόνο σε ένα άθλημα, αλλά σε πολλά. Κατακτώντας και ευρωπαϊκά τρόπαια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο εγγυητής της απογείωσης όλων των τμημάτων και γενικότερα του συλλόγου. Ο Μιχάλης Κουντούρης στην προεδρία, έχει καταλυτική συμβολή στους τίτλους του Θρύλου.

Όμως, εξίσου σημαντική είναι η αρωγή και η προσφορά του κόσμου. Μέσω της Κάρτας Μέλους, μέσω της Κάρτας Φιλάθλου. Όλα αυτά τα χρήματα που πηγαίνουν εξ’ ολοκλήρου στον Ερασιτέχνη και βοηθούν καταλυτικά για να είναι όλες οι «ερυθρόλευκες» ομάδες συνεχώς στην κορυφή.

Δεν είναι μια απλή ιστορία, ο κόσμος δεν είναι απλά ένας συμπαίκτης. Είναι καταλύτης σε αυτές τις επιτυχίες, συμβάλει στην απογείωση του συλλόγου. Οι τίτλοι είναι η επιβράβευση, αλλά ο κόσμος βοηθά για να μπορούν οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα να κάνουν τις υπερβάσεις που είναι αναγκαίες, να φέρνουν στον Πειραιά αθλητές και αθλήτριες πρώτης γραμμής. Για να μπορεί η ομάδα να είναι ψηλά και στην Ευρώπη.

Το στοίχημα είναι κάθε χρόνο μεγάλο. Να διατεθούν περισσότερες κάρτες από την περασμένη σεζόν. Διότι όταν συμβαίνει αυτό, ο Ερασιτέχνης μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα. Να στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά. Ο κόσμος του Θρύλου αποτελεί τη δύναμή του, αλλά παράλληλα είναι πάντα ο παίκτης παραπάνω.

Διαβάστε επίσης