Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις ημέρες, τρία σημαντικά ματς! (pic)

Τρεις ημέρες, τρία σημαντικά ματς! (pic)
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 17:40

Σε πλήρη έξαρση είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες! Το προσεχές τριήμερο (15-17/5) στο πρόγραμμα των ομάδων του Θρύλου υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις, μια κάθε ημέρα δηλαδή.

Την αρχή την κάνει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Τετάρτη (15/5, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Βερόνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την 14η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει τη νίκη ώστε να περάσει ως δεύτερη στο Final-8 της διοργάνωσης το οποίο θα γίνει στο Ανόβερο.

Την Πέμπτη (16/5) είναι ημέρα κούπας! Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου, μετά την άνετη επικράτησή της τη Δευτέρα (13/5) στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη, πήγε τη σειρά των τελικών στο 2-2. Και πλέον στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο μαζί με τον κόσμο της θα κατακτήσει το έκτο διαδοχικό και 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Τέλος, την Παρασκευή (17/5) ξεκινούν οι τελικοί της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Θρύλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και, φυσικά, θέλει να κατακτήσει το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και νταμπλ.

View this post on Instagram

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π μέχρι την Παρασκευή 17/5! • ???? Τετάρτη 15/5 ???? 20:00 ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - Sport Management ???? LEN Champions League ????Παπαστράτειο ???? 14η Αγωνιστική • ???? Πέμπτη 16/5 ???? 19:30 ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - Βουλιαγμενη ???? Α1 Πόλο Γυναικών ???? Παπαστράτειο ???? 5ος Τελικός • ???? Παρασκευή 17/5 ???? 19:00 ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ ???? Handball Premier ???? Ρέντης ???? 1ος Τελικός Παντού κοντά! ????????????⚪???????? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolowomen #a1polowomen2019 #waterpolomen #LENChampionsLeague #handball #handballpremier

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης