Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 12 αθλητές στο Elite Boxing League!

Με 12 αθλητές στο Elite Boxing League!
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 16:55

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για τους πρωταθλητές του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές και αθλήτριες την Παρασκευή (24/5) και το Σάββατο (25/5) αγωνίζονται στο Elite Boxing League, που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Η «ερυθρόλευκη» παρουσία στη διοργάνωση που θεωρείται από τις καλύτερες της ελληνικής πυγμαχίας, αφού οι νικητές των κατηγοριών θα εκπροσωπήσουν την Εθνική ομάδα σε διεθνή Τουρνουά, θα είναι μαζική!

Συγκεκριμένα, 12 αθλητές του Θρύλου θα λάβουν μέρος στους αγώνες, με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να αποτελείται αναλυτικά από τους Δημήτρη Χαλκιά (56kg), Aλέξανδρο Τσανικίδη (64kg), Γιώργο Χορβαλάκο (64kg), Πουλίκο Τσαγκράκο (69kg), Στίβεν Εστεμπάν (69kg), Αράς Βεϊζι (69kg), Παύλο Τσαγκράκο (75kg), Φώτη Τζώτζο (75kg), Γιώργο Καραλή (81kg), Παναγιώτη Κυρίμη (91kg), Διονύση Ψυχογιό ((91kg) και Λάμπρο Αναστασάκο (+91kg).

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό…»

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό…»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, δήλωσε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του στο Διεθνές Μίτιγνκ κολύμβησης στη Γλασκόβη…