Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξεκινάει η κυκλοφορία της Κάρτας Φιλάθλου!

Ξεκινάει η κυκλοφορία της Κάρτας Φιλάθλου!
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 18:58

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Ερασιτέχνη Θρύλου. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται μονίμως δίπλα σε όλα τα τμήματα, σε όλα τα σπορ και φυσικά σε όλα τα γήπεδο.

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου λοιπόν, ο λαός των «ερυθρόλευκων» θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί για άλλη μια χρονιά την Κάρτα Φιλάθλου. Το ποσό που απαιτείτε για την αγορά της είναι 10 ευρώ και μέσα από αυτή ενισχύονται όλα τα τμήματα της ομάδας, τα οποία κάθε χρόνο σαρώνουν τους τίτλους στην Ελλάδα αλλά κάνουν και εξαιρετικές εμφανίσεις στο εξωτερικό. Και έχουν φέρει τον Ολυμπιακό να είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη για την Κάρτα Φιλάθλου:

«Από αυτή τη Δευτέρα (3/6) όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου!

Tην κάρτα ενίσχυσης, που μαζί με την Κάρτα Μέλους αποτελούν το βασικό θεμέλιο, ώστε να πρωταγωνιστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Προμηθευτείτε την Κάρτα Φιλάθλου και δώστε δύναμη στους αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, με την κατάκτηση τίτλων και αμέτρητων συλλογικών και ατομικών διακρίσεων.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να γίνουν μέλη του μεγαλύτερου ελληνικού πολυαθλητικού συλλόγου και στέλνει μήνυμα στους απανταχού Ολυμπιακούς: Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά! Μαζί με τους τίτλους!»

View this post on Instagram

Στις 3 Ιουνίου πάρε τα Κύπελλα στα χέρια σου!???? Δώσε δύναμη???????? στον Ολυμπιακό, γίνε μέρος της ιστορίας του. Από αυτή τη Δευτέρα (3/6) όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου! Tην κάρτα ενίσχυσης, που μαζί με την Κάρτα Μέλους αποτελούν το βασικό θεμέλιο, ώστε να πρωταγωνιστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης. Προμηθευτείτε την Κάρτα Φιλάθλου και δώστε δύναμη στους αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, με την κατάκτηση τίτλων και αμέτρητων συλλογικών και ατομικών διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να γίνουν μέλη του μεγαλύτερου ελληνικού πολυαθλητικού συλλόγου και στέλνει μήνυμα στους απανταχού Ολυμπιακούς: Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι! Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά! Μαζί με τους τίτλους! ????⚪ #osfp #olympiacos #olympiacossfp #KartaMelous #KartaFilathlou

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

Νέα νίκη για Τσιτσιπά

Νέα νίκη για Τσιτσιπά

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την ανατροπή κόντρα στον Ντελιέν, επικράτησε με 3-1 και πέρασε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.