Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Δευτέρα η Κάρτα Φιλάθλου, στοίχημα να δοθούν περισσότερες από τα προηγούμε χρόνια

Από Δευτέρα η Κάρτα Φιλάθλου, στοίχημα να δοθούν περισσότερες από τα προηγούμε χρόνια
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 10:58
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Κάθε χρόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο συμπαίκτης των ομάδων του Ερασιτέχνη. Μέσα από την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Η πρώτη είναι απαραίτητη για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας. Η δεύτερη για να πάρεις εισιτήριο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να παρακολουθείς τα ματς. Αλλά για όσους δεν έχουν καταλάβει το πιο απλό. Με 10€ στην αρχή της σεζόν, μια φορά, πανηγυρίζει ως το φινάλε της δεκάδες τίτλους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο εγγυητής των τίτλων, ο εγγυητής των επιτυχιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Σε αυτή την προσπάθεια, όμως, που τα τελευταία χρόνια έχει απογειώσει τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης σε όλα τα αθλήματα, ο κόσμος του Θρύλου είναι συμπαίκτης, αρωγός για να έρθουν κάθε χρόνο όλες αυτές οι κούπες στον Πειραιά.

Από την προσεχή Δευτέρα, 3 Ιουνίου, ξεκινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου. Τι αξία έχουν 10€; Μεγάλη, αλλά όσον αφορά στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Διότι με κάθε Κάρτα Φιλάθλου που διατίθεται, ο κόσμος στηρίζει τον σύλλογο, τις ομάδες του, τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Παρέχοντάς τους τα κατάλληλα εφόδια για να μπορούν να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από αυτή τη Δευτέρα (3/6) όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου! Την κάρτα ενίσχυσης, που μαζί με την Κάρτα Μέλους αποτελούν το βασικό θεμέλιο, ώστε να πρωταγωνιστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια των οπαδών του!

Το στοίχημα είναι μεγάλο! Πρέπει να δοθούν περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου. Όχι μόνο για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη, αλλά διότι σε κάθε περίπτωση, όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα.

Διαβάστε επίσης