Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μια χρονιά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, άπιαστο όνειρο για τους... απέναντι!

Μια χρονιά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, άπιαστο όνειρο για τους... απέναντι!
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 - 22:06

Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού. Ωστόσο, αυτό που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτο. Πραγματικά, μυθικό!

Ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος έχει κατορθώσει να χαρακτηρίζεται τα τελευταία χρόνια ως ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός του πλανήτη. Με τον θαυματουργό «ερυθρόλευκο» Ερασιτέχνη να έχει κάνει συνήθεια το ασύλληπτο!

Τη χρονιά αυτή, ο Ερασιτέχνης Θρύλος κατέκτησε και τα έξι πρωταθλήματα που διεκδίκησε στα ομαδικά αθλήματα, καθώς και τα πέντε από τα επτά Κύπελλα. Ενώ παράλληλα, πραγματοποίησε εξαιρετικές πορείες και στην Ευρώπη. Την άλλη βδομάδα (6-8/6) μάλιστα, θα διεκδικήσει με την ομάδα πόλο Ανδρών το δεύτερο σερί LEN Champions League, στο Final-8 στο Ανόβερο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, λοιπόν, τα τελευταία εννιά χρόνια, με την τεράστια και αδιάκοπη οικονομική στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη σπουδαία διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, καθώς και τη συνεισφορά των χορηγών του, «εκτοξεύθηκε» και έφτασε να μην έχει... αντίπαλο εντός συνόρων!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται... έτη φωτός μακριά από κάθε άλλον ελληνικό σύλλογο. Και μια χρονιά του κορυφαίου Ερασιτέχνη του κόσμου αποτελεί άπιαστο όνειρο για πολλά αθλητικά σωματεία όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως!

Πραγματικά, ποιος να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης