Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνε μέρος της ιστορίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Γίνε μέρος της ιστορίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 22:58

Ο αριθμός των Μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ολοένα και αυξάνεται. Με το φράγμα των 6.000 Καρτών Μελών να έχει σπάσει! Και τον κόσμο του Θρύλου ανταποκρίνεται σε αυτή την προσπάθεια.

Τη Δευτέρα (3/6) μάλιστα, ξεκινά και η κυκλοφορία της Κάρτας Φιλάθλου! Και κοστίζει μόλις 10 ευρώ.

Με 10 ευρώ, δηλαδή, οι ΓΑΥΡΟΙ «αγοράζουν» αμέτρητες κούπες και στιγμές περηφάνιας! Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου, άλλωστε, αποτελούν τον βασικό χορηγό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ώστε να τα «σαρώνει» όλα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο κόσμος, δηλαδή, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι οι κύριοι χρηματοδότες του κορυφαίου Ερασιτέχνη του πλανήτη.

Το μήνυμα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη: «Στις 3 Ιουνίου πάρε τα Κύπελλα στα χέρια σου!

Δώσε δύναμη στον Ολυμπιακό, γίνε μέρος της ιστορίας του.

Από αυτή τη Δευτέρα (3/6) όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου!

Tην κάρτα ενίσχυσης, που μαζί με την Κάρτα Μέλους αποτελούν το βασικό θεμέλιο, ώστε να πρωταγωνιστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Προμηθευτείτε την Κάρτα Φιλάθλου και δώστε δύναμη στους αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, με την κατάκτηση τίτλων και αμέτρητων συλλογικών και ατομικών διακρίσεων.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να γίνουν μέλη του μεγαλύτερου ελληνικού πολυαθλητικού συλλόγου και στέλνει μήνυμα στους απανταχού Ολυμπιακούς: Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά! Μαζί με τους τίτλους!».

Διαβάστε επίσης

«Είχα καιρό να κλάψω…»

«Είχα καιρό να κλάψω…»

Στεναχωρημένος από τον τρόπο που «αποχαιρέτησε» το Roland Garros εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του...

Πρωταγωνιστές Νέγρης και Αραούζου!

Πρωταγωνιστές Νέγρης και Αραούζου!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (1/6) η Ημερίδα Ορίων 5χλμ. Open Water στον Πειραιά, με συμμετοχή 40 κολυμβητών και κολυμβητριών, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού…

«Λύγισε» στο τέλος ο Τσιτσιπάς...

«Λύγισε» στο τέλος ο Τσιτσιπάς...

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Στάνισλας Βαβρίνκα σε ένα συγκλονιστικό ματς που διήρκησε περισσότερο από 5 ώρες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ρολάν Γκαρός.