Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για ένα ακόμα τρεμπλ!

Πανέτοιμος για ένα ακόμα τρεμπλ!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 13:10

Το «παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας που θα διεξαχθεί στην περιοχή του ΝΟ Βόλου & Αργοναύτες, σε στίβο περιμέτρου 1.250 μέτρων, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, θα δώσουν οι αθλητές του Ολυμπιακού.

Οι αθλητές του Ολυμπιακού έχουν στόχο να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο, να κατακτήσουν, δηλαδή, το Πρωτάθλημα στους Άνδρες, στις Γυναίκες και φυσικά να καταλάβουν και την πρωτιά στο σύνολο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 11 κολυμβητές. Για την κατηγορία των Γυναικών θα κολυμπήσουν η Μαρία Λιώση, η Κέλυ Αραούζου και η Στελλίνα Απλάντη. Στους Άνδρες θα κολυμπήσουν ο Γεώργιος Σκοτάδης, ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο Δημήτριος Νέγρης, ο Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινέσκου, ο Δημήτριος Μανιός, ο Ιωάννης Μαυροδήμος και ο Γεώργιος Μαυροδήμος.

Διαβάστε επίσης

Με 40μελή αποστολή στους Θερινούς αγώνες!

Με 40μελή αποστολή στους Θερινούς αγώνες!

Στα κολυμβητήρια του Περιστερίου και του Χαϊδαρίου διεξάγονται το Σαββατοκύριακο (8-9/6) οι Θερινοί αγώνες προαγωνιστικών τμημάτων για παιδιά από εννέα έως 12 ετών…

Φουλ δράση για τον Χρήστου!

Φουλ δράση για τον Χρήστου!

Σε τρία μίτινγκ της σειράς Mare Nostrum, σε Μονακό, Κανέ ντε Ρουσιγιόν και Βαρκελώνη θα συμμετάσχει ο κολυμβητής του Ολυμπιακού…