Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θρύλε μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει…

Θρύλε μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει…
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 23:48

Ο Ολυμπιακός διαφήμισε για άλλη μία φορά με τον καλύτερο τρόπο τον ελληνικό αθλητισμό στο εξωτερικό. Και αυτό, διότι έπαιξε σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Με την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου να πραγματοποιεί φανταστική πορεία, αλλά να χάνει στη «ρώσικη ρουλέτα» την κούπα του LEN Champions League.

Μία ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον «ερυθρόλευκο» Ερασιτέχνη. Τον κορυφαίο Ερασιτέχνη στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Και, συγκεκριμένα, την τελευταία εννιαετία!

Από το 2010 και ειδικότερα, από την εποχή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο. Γιγαντώθηκε! Τα βλέπετε τα αποτελέσματα.

Οι ομάδες του Θρύλου κατακτούν τη μία κούπα μετά την… άλλη. Σε Ελλάδα και Ευρώπη! Τη φετινή σεζόν, ο Ερασιτέχνης τα πήρε όλα εντός συνόρων και έδωσε το «παρών» σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς! Ενώ γενικότερα, πραγματοποίησε εξαιρετικές πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετείχε.

Τα όσα ζει ο κόσμος του Θρύλου καθημερινά είναι μυθικά. Είναι όνειρο για άλλους συλλόγους παγκοσμίως! Ο Ολυμπιακός έχει κάνει συνήθεια και καθημερινότητα το ασύλληπτο. Και αυτό τα… λέει όλα. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει «ξεφύγει» από τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός έγινε ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη χάρη στο τρίπτυχο Μαρινάκης-Κουντούρης-κόσμος! Χάρη στην τεράστια και αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, δηλαδή, την σπουδαία διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη και, φυσικά, την μεγάλη συνεισφορά των ΓΑΥΡΩΝ, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου.

Και ένα είναι το σίγουρο. Ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν. Οι άνθρωποι του Θρύλου δεν επαναπαύονται! Στοχεύουν σε ακόμη περισσότερα τρόπαια. Με το ίδιο πλάνο. Με την ίδια «συνταγή». Με το ίδιο… μυστικό.

Διαβάστε επίσης

«10.000 Μέλη και συνεχίζουμε!»

«10.000 Μέλη και συνεχίζουμε!»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με τους «ερυθρόλευκους» να τον ευχαριστούν με ανάρτηση στα social media.

Τρεμπλ και στο Open Water ο Θρύλος!

Τρεμπλ και στο Open Water ο Θρύλος!

Τρεις ακόμη κούπες στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτά την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία σε άνδρες και γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.