Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μιχάλη Κουντούρη και όλους τους φιλάθλους»

«Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μιχάλη Κουντούρη και όλους τους φιλάθλους»
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 16:57

Σάρωσε τους τίτλους και στην ανοικτή θάλασσα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν τρεις ακόμη κούπες στον Ερασιτέχνη Θρύλο, με τον Ολυμπιακό να κατακτά την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία σε άνδρες και γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που έγινε στο Βόλο.

Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον Μιχάλη Κουντούρη για την στήριξη που έχουν δώσει στο τμήμα, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Αναλυτικά:

«Με την κατάκτηση τριών ακόμα πρωταθλημάτων, ολοκληρώσαμε μια ακόμα αγωνιστική υποχρέωση μας με απόλυτη επιτυχία. Θέλαμε να μεγαλώσουμε το σερί των πρωταθλημάτων μας, για τον Πρόεδρο μας, τον κόσμο μας και εμάς τους ίδιους και να διευρύνουμε την παράδοση του Ολυμπιακού. Το open water έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια, με σπουδαίους αθλητές να πρωταγωνιστούν και τον Ολυμπιακό να δημιουργεί την δικιά του παράδοση. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουμε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης όπου θέλουμε να κατακτήσουμε το 60ο!

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και όλους τους φιλάθλους που στηρίζουν το σύλλογο μας. Σε όλα τα αγωνίσματα του υγρού στίβου ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του πόλο των Ανδρών που μας γέμισε υπερηφάνεια και μας καθήλωσε με τον αγώνα που έκανε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια στον Θοδωρή το Βλάχο και σε όλους τους αθλητές».

Διαβάστε επίσης

«10.000 Μέλη και συνεχίζουμε!»

«10.000 Μέλη και συνεχίζουμε!»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με τους «ερυθρόλευκους» να τον ευχαριστούν με ανάρτηση στα social media.