Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν θα ήταν εύκολο χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό» (pic)

«Δεν θα ήταν εύκολο χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό» (pic)
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 18:11

Για 5η σερί χρονιά πραγματοποιείται στον Δήμο Πειραιά, το Piraeus Sports Camp, στο οποίο παρέχονται αθλητικές δραστηριότητες σε χιλιάδες παιδιά της πόλης.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά τους, μία ακόμη, στην πόλη.

Αναλυτικά ο δήμαρχος Πειραιά έγραψε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος Πειραιά παρέχει για ακόμα μια χρονιά εντελώς δωρεάν, αθλητικές δραστηριότητες σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας. Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Piraeus Sports Camp είναι γεγονός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την προσφορά, καθώς δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση χωρίς την υποστήριξή τους. Επιδίωξή μας είναι να συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά κάθε χρόνο στο Piraeus Sports Camp. Ο αθλητισμός έχει πολλαπλά οφέλη και είναι σημαντικό να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου τα παιδιά να αθλούνται από μικρή ηλικία. Οι εγγραφές στο Piraeus Sports Camp ξεκινούν αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2019».

Διαβάστε επίσης