Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι μέλη, όλοι μέλη!

Όλοι μέλη, όλοι μέλη!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 - 15:42

Παρουσιάστηκε λοιπόν το πλάνο για την αποφυγή του ολοκληρωτικού αφανισμού του Παναθηναϊκού, με τον κεντρικό ομιλητή στη συνέντευξη Τύπου, να απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και σε επιφανείς «πράσινους» επιχειρηματίες, προτάσσοντας ουσιαστικά το χέρι του, σα να… ζητιανεύει, ζητώντας 20 εκατομμύρια ευρώ σε ένα χρόνο. Αλλιώς μην τον είδατε τον… Παναή, αφού ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του και από την ΚΑΕ σε ένα χρόνο από τώρα!

Ο επώνυμος φίλαθλος όρισε ως προαπαιτούμενη για τη σωτηρία του συλλόγου που… διέπρεψε με 3 τμήματα φέτος στην Α2, την εξασφάλιση του ποσού των 20.000.000 ευρώ (μαζί με το Βοτανικό), χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει ακόμα τον τρόπο που θα συγκεντρωθούν (εδώ γελάμε), τα χρήματα αυτά.

Και επειδή οι στιγμές που βιώνει η χώρα που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα (εδώ ξαναγελάμε), μετά τον συναγερμό που σήμανε, είναι σημαντικές, εμείς εδώ θα σας αποκαλύψουμε το σχέδιο που θα ανακοινωθεί σύντομα για τη συγκέντρωση του ποσού!

Συγκεκριμένα θα τεθούν σε ψηφοφορία, τρεις επιλογές μεταξύ των οποίων θα κληθούν να αποφασίσουν τα 450 Μέλη (ίσως και λιγότερα) του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους.

Πάμε να δούμε τώρα τις επιλογές.
Το ορισθέν ποσό να συγκεντρωθεί από:

Α) 20 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, με 1 ευρώ.

Β) 2 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, με 10 ευρώ.

Γ) 2 Παναθηναϊκούς, με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλες λύσεις που θα προταθούν στην προσπάθεια για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού θα είναι η κυκλοφορία 4.000.000 κουπονιών, αξίας 5 ευρώ!
Για τη συγκεκριμένη διαδικασία μάλιστα θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα κλήρωση με τους νικητές (που θα έχουν αγοράσει προφανώς τα κουπόνια) να κερδίζουν:

1) Υπερσύγχρονες ηλεκτρικές μηχανές για κούρεμα προβάτων

2) Σετ εργαλείων βαφής, όπως πινέλα, ρολά, πιστόλια βαφής (θα χρησιμεύσουν για τα κάγκελα του Βοτανικού)

3) Τσάπες, φτυάρια και πλούσια οικοδομικά υλικά (θα χρειαστούν και αυτά για την ανέγερση του γηπέδου).

4) Σύστημα εξουδετέρωσης κορμοράνων (για την πρόληψη τυχόν εμποδίων στην υλοποίηση του σχεδίου).

Κάθε πρόταση που θα συνδράμει στην εξασφάλιση του αναγκαίου ποσού, θα τίθεται σε ανάλογη ψηφοφορία! Όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες, όπως π.χ. να βγουν πανέρια σε εκκλησίες και όπου συγκεντρώνονται χρήματα για τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους!
Και για να μην ξεχνιόμαστε…
Όλοι Μέλη-Όλοι Μέλη!

Διαβάστε επίσης