Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «ερυθρόλευκη» Αυτοκρατορία θα συνεχιστεί!

Η «ερυθρόλευκη» Αυτοκρατορία θα συνεχιστεί!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 - 22:24

Με στόχο ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τρόπαια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Με τον έως τώρα σχεδιασμό να είναι για… σεμινάριο!

Παρότι 1/6 σήμερα, ο Θρύλος έχει πραγματοποιήσει έως τώρα σπουδαίες κινήσεις σε όλες τις ομάδες του, είτε με μεταγραφές είτε με ανανεώσεις συμβολαίων και έχει ενισχυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει επίσημα 18 μεταγραφές στα έξι ομαδικά αθλήματα. Και τι μεταγραφές! Ενώ παράλληλα, έχουν ανανεώσει και τα συμβόλαια 15 αθλητών και αθλητριών.

Στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών, λοιπόν, οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει με κάθε επισημότητα τους Ρόλαντ Γκέργκι, Γκασμέντ Χουσάι, Μίχαλ Φίνγκερ, Μενέλαο Κοκκινάκη, Θοδωρή Βουλκίδη, Δημήτρη Ριζόπουλο και Δημήτρη Τζιάβρα, στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών τις Άνα Λαζάρεβιτς, Ξένια Κακουράτου και Αλεξία Καλανταρίδου, στην ομάδα πόλο Ανδρών τους παγκόσμιας κλάσης Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, στην ομάδα πόλο Γυναικών την Άλκηστις Μπενέκου, στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών τον Χαράλαμπο Μάλλιο και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών τις Βασιλική Λούκα, Άννα Γιουρτσένκοβα και Μπασάρα Γκρέιβς!

Και έπεται, φυσικά, συνέχεια από τον κορυφαίο Ερασιτέχνη του κόσμου, με «φόντο» να συνεχίσει την Αυτοκρατορία του τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων…

Διαβάστε επίσης