Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Ολυμπιακό»

«Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 08:55

Για τις ανάγκες αθλητικών έργων στον Πειραιά και τη συμβολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στην υλοποίησή τους, την αγάπη της για τον Ολυμπιακό και τον Ερασιτέχνη, αλλά και την πολιτική, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» η Γενική Γραμματέας του Ο.Σ.Φ.Π., κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

«Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Σίγουρα, ο τρόπος δουλειάς και η φιλοσοφία του συλλόγου θα με βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Όμως έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας στον Ερασιτέχνη, ξεκινά νέα αγωνιστική χρονιά και έχω κι εγώ να δώσω πολλά και στο σύλλογο για αρκετά χρόνια ακόμα», επεσήμανε αρχικά, για να συνεχίσει: «Είναι ντροπή που το Κλειστό της Άρσης Βαρών στην Νίκαια ή το Κολυμβητήριο του Περάματος μαραζώνουν, την ώρα που θα μπορούσαν να φιλοξενούν μεγάλα αθλητικά γεγονότα και να στηρίζουν την ανάπτυξη στις περιοχές αυτές. Σε ό,τι αφορά το Κλειστό Κολυμβητήριο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δεσμευθεί πως θα υλοποιήσει στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, είναι κορυφαία προτεραιότητα. Είμαστε σε κορυφαίο επίπεδο στην υδατοσφαίριση και είναι ντροπή και μόνο οι σημερινές συνθήκες. Οι ξένοι απορούν πώς δημιουργούνται πρωταθλητές σε αυτές τις συνθήκες».

Η αγάπη της για τον Ερασιτέχνη δεν σβήνει και φυσικά, όπως επισημαίνει, θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Σύλλογο! «Όπως είπα και παραπάνω, έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας και η δουλειά μου στον Ερασιτέχνη είναι ανεξάρτητη από την υποψηφιότητά μου. Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά σύντομα και εγώ έχω να δώσω πολλά και το σύλλογο, για αρκετά χρόνια ακόμα. Θα συνεχίσω να υπηρετώ κανονικά τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών».

Κατέληξε, δε, μιλώντας και για την πολιτική εν γένει, αλλά και την ευθύνη που έρχεται με την προσπάθειά της αυτή: «Ο κόσμος αποστρέφεται τους πολιτικούς. Έχω πει ότι μπήκα στην πολιτική για να λέω αλήθειες, ας μην κρυβόμαστε λοιπόν. Περάσαμε μια καταστροφική δεκαετία, διότι ζούσαμε για πολλά χρόνια σε μια χώρα χτισμένη πάνω σε ψέματα. Αρκετοί πολιτικοί τα πουλούσαν και ένα μεγάλο κομμάτι τα αγόραζε. Και κάπως έτσι χρεοκοπήσαμε. Φτάσαμε στο ναδίρ, όμως τώρα έχουμε την ευθύνη να χτίσουμε μια χώρα σε σοβαρά θεμέλια. Ελπίζω και η κοινωνία μας να ωρίμασε. Όχι, λοιπόν, δε με φοβίζει. Ποτέ δε με φόβισε η ευθύνη».

Διαβάστε επίσης