Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μοναδικό γνώμονα την παραμονή στην κορυφή!

Με μοναδικό γνώμονα την παραμονή στην κορυφή!
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 22:26

Τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνεχίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με στόχο ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τρόπαια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Ολυμπιακός θέλει για μια ακόμα χρονιά να πρωταγωνιστήσει τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων. Προκειμένου να κάνει ξανά υπερήφανο τον κόσμο του αλλά και να φέρει τίτλους και τρόπαια στην συλλογή του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε στις αρχές Ιουλίου, ο Ολυμπιακός έχει τρέξει ήδη τον σχεδιασμό των ομάδων του προκειμένου να τις στελεχώσει με το καλύτερο δυνατό έμψυχο δυναμικό.

Η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών, έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αποκτούν τους Ρόλαντ Γκέργκι, Γκασμέντ Χουσάι, Μίχαλ Φίνγκερ, Μενέλαο Κοκκινάκη, Θοδωρή Βουλκίδη, Δημήτρη Ριζόπουλο και Δημήτρη Τζιάβρα. Η αντίστοιχη των γυναικών ενισχύθηκε με τις Άνα Λαζάρεβιτς, Ξένια Κακουράτου και Αλεξία Καλανταρίδου.

Στην ομάδα πόλο των Ανδρών, ήρθαν οι παγκοσμίου φήμης Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλοιούμπασιτς, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Στέφαν Ζιβογίνοβιτς. Ενώ στην αντίστοιχη των Γυναικών έπιασε Λιμάνι η Άλκηστη Μπενέκου.

Στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών τον Χαράλαμπο Μάλλιο και τον Γαρύφαλο Μπάγιο και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών τις Βασιλική Λούκα, Άννα Γιουρτσένκοβα και Μπασάρα Γκρέιβς!

Και βέβαια, τα περισσότερα ρόστερ των ομάδων δεν έχουν κλείσει ακόμα. Έτσι αναμένεται ένα ακόμα... καυτό καλοκαίρι για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Έβδομος ο Χρήστου

Έβδομος ο Χρήστου

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού είχε επίδοση 25.94 στον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Καζάν.