Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεύτερη θέση με φετινό ρεκόρ για τη Στεφανίδη

Δεύτερη θέση με φετινό ρεκόρ για τη Στεφανίδη
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 01:58

Το φετινό της ρεκόρ κατάφερε να βελτιώσει η Κατερίνα Στρφανίδη στο Diamond League του Λονδίνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε το 4,75 μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ, στη διοργάνωση που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο. Η Στεφανίδη πέρασε με τη δεύτερη τα 4,55 μ. και με την πρώτη τα 4,65 μ. και είχε ένα χαμένο άλμα στα 4,75 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,82 μ., ύψος που η αθλήτρια μας δεν κατάφερε να νικήσει, όμως, δείχνει πως θα είναι σε θέση να κάνει στο εγγύς μέλλον.

Η Στεφανίδη, όπως και πολλοί άλλοις πρωταθλητές έχουν αλλάξει φέτος τον προγραμματισμό τους, κυρίως γιατί ο αγώνας της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.

Στο Λονδίνο ήταν και η Νικόλ Κυριακοπούλου που έμεινε στα 4,55 μ. και την έβδομη θέση, ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Η «χάλκινη» το χειμώνα στη Γλασκώβη, νωρίτερα είχε περάσει με την πρώτη το 4,40 μέτρα. Η Κυριακοπούλου στα δοκιμαστικά είχε μια άτσαλη πτώση με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με ενόχληση στο πόδι.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά και η κολύμβηση

Ξεκινά και η κολύμβηση

Απόστολος Χρήστου και Δημήτρης Νέγρης αρχίζουν τις προσπάθειές τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Στην 19η θέση η Αραούζου

Στην 19η θέση η Αραούζου

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στα 5 χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Νότιας Κορέας.