Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τελικό»

«Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τελικό»
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 20:25

Ο Απόστολος Χρήστου δεν μπόρεσε για μόλις 16 εκατοστά να προκριθεί στον τελικό των 100μ. ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Νότιας Κορέας. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού τερμάτισε 10ος με χρόνο 53.56.

Λίγο μετά από το τέλος της κούρσας του, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ακόμα και αυτή η κούρσα είναι ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τελικό στα υπόλοιπα αγωνίσματα που έχει να λάβει μέρος στη Γκουανγκζού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλή κούρσα, αλλά ήθελε λίγο περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση όπως το πρωί. Ουσιαστικά, κρίθηκε λίγο πριν τη στροφή στα 50μ. Εκεί κόλλησα στη διαδρομή, πάτησα λίγο στραβά με αποτέλεσμα να μην βγω τόσο δυνατά . Στο τέλος κράτησα, αλλά δεν πρόλαβα για λίγο. Χάθηκε στις λεπτομέρειες η πρόκριση , πλέον η κάθε κούρσα είναι και μια εμπειρία.

Με στενοχωρεί ότι ήταν μέσα στο ρεκόρ μου η πρόκριση (σ.σ 53.36), βέβαια είναι καλύτερη από την 13ηθέση πριν δυο χρόνια στη Βουδαπέστη, κάνω ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τελικό, κρατάω τα θετικά και συνεχίζουμε. Πλέον σκέφτομαι μεθαύριο τα 200μ. ύπτιο να περάσω στους «16» και μετά αν το καταφέρω στον τελικό και μετά το 50άρι».

Διαβάστε επίσης

Δέκατος ο Χρήστου

Δέκατος ο Χρήστου

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού πήρε την 5η θέση στην κούρσα του και 10η συνολικά στα 100μ. ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.