Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο ο Ζοάο Μοντέιρο

Στον Θρύλο ο Ζοάο Μοντέιρο
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 19:00

Ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό όσον αφορά το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει πέντε μεταγραφές αθλητών. Τρεις στην κατηγορία των Γυναικών και τρεις στην αντίστοιχη των Ανδρών.

Το μεγαλύτερο όνομα το οποίο από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» είναι αυτό του Ζοάο Μοντέιρο. Ο Πορτογάλος αθλητής είναι 35 ετών, αριστερόχειρας και έχει κερδίσει χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια στο ομαδικό ανδρών το 2014, στο διπλό ανδρών το 2015, στο διπλό μικτό ανδρών το 2016, 2η θέση στο ατομικό EuropeTop 16 το 2016 και δύο 5ες θέσεις με την Πορτογαλία σε Παγκόσμια πρωταθλήματα ομαδικού (2014, 2016)! Παράλληλα, θα βρεθεί στον Θρύλο με τον συμπατριώτη του Μέντες. Τέλος, ο δευτεραθλητής Ελλάδας συμφώνησε και με τον διεθνή από την Ταϊλάνδη Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ.

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σημερινές πρωταθλήτριες Ελλάδας, Ελισσάβετ Τέρπου (Νέων Γυναικών) και Μαλαματένια Παπαδημητρίου (κορασίδων, νεανίδων) θα αγωνίζονται από τη νέα αγωνιστική περίοδο με τα «ερυθρόλευκα». Τέλος, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα και την Σουηδέζα, Ερίκα Φροντ.

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο των μεταγραφών ο πρωταθλητής Ευρώπης, Γιάννης Σγουρόπουλος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη γερμανική Γκρενζάου, λόγω του ότι θα αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ελληνική Α1.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε 21.000 μέλη ο ΟΣΦΠ!

Έφτασε 21.000 μέλη ο ΟΣΦΠ!

Πιο κοντά στον πρώτο στόχο των 25.000 και στο… μεγάλο ιδανικό των 30.000 μελών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος διαρκώς γιγαντώνεται!

Δεν τα κατάφερε ο Νέγρης...

Δεν τα κατάφερε ο Νέγρης...

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 800μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανγκζού...