Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν δεν έχεις... τι να πανηγυρίσεις! (pic)

Όταν δεν έχεις... τι να πανηγυρίσεις! (pic)
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 12:19

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας. Πόσο πιο κόκκινο να χτυπήσει πια η… ασπρόμαυρη γραφικότητα; Είχαμε δει πολλές πανηγυρικές εκδηλώσεις, κατά το παρελθόν, από τους αντιπάλους συλλόγους, οι οποίοι… εδώ κι εκεί έπαιρναν κανέναν τίτλο. Έναν κάθε… 34 χρόνια, ας πούμε. Ή κάθε… 32!

Από το 1985, μέχρι το 2019 πέρασαν… 34 έτη. Για να πάει ξανά πρωτάθλημα στην Τούμπα. Και είπαν να το γιορτάσουν… συνολικά! Παντού. Με κάθε ευκαιρία. Αλλά και το Κύπελλο. Το νταμπλ. Σου λέει «πότε θα ξαναπάρουμε; Σε άλλα 34 χρόνια. Και πως θα το επιδείξουμε; Θα το βάλουμε παντού!! Σε κάθε άθλημα, σε κάθε… εμφάνιση. Ακόμη και στα… σκουφάκια των κολυμβητών μας!». Ναι δεν διαβάσατε λάθος. Δείτε και τη φωτό, για να πειστείτε…

Σκουφάκια… double 2019 έφτιαξαν οι… εφευρέτες! Φήμες λένε ότι τα πατεντάρισαν κιόλας, να μη χαλάνε από το χλώριο στην πισίνα, για να αντέξουν άλλα 34 χρόνια, μέχρι το… επόμενο.

Αλλά έτσι είναι. Όταν δεν έχεις τι να πανηγυρίσεις στην κολύμβηση, δανείζεσαι από άλλα… σπορ. Και τα μοστράρεις. Παιδιά, ενημερωτικά: Ο Ολυμπιακός πάει για το 60ό του πρωτάθλημα στην κολύμβηση. Και εσείς έχετε να πάρετε από το… 1987! Εδώ και 32 χρόνια… Για την μπάλα, ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Τα 44 έναντι των… τριών που έχετε, μιλάνε από μόνα τους.

Μην ξεχάσετε να γράψετε double 2019 και στα μπρατσάκια σας…

Διαβάστε επίσης

Έφτασε 21.000 μέλη ο ΟΣΦΠ!

Έφτασε 21.000 μέλη ο ΟΣΦΠ!

Πιο κοντά στον πρώτο στόχο των 25.000 και στο… μεγάλο ιδανικό των 30.000 μελών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος διαρκώς γιγαντώνεται!