Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη!

Νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 - 01:52

Ανατροπή πρόκρισης από την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και βρέθηκε πίσω, τελικά επικράτησε με 2-1 σετ της Μάγιο Χίμπι και έτσι πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά του Σαν Χοσέ.

Η Χίμπι κατάφερε στο πέμπτο game του πρώτου σετ να κάνει break στο σερβίς της Σάκκαρη και στη συνέχεια παρά τα τέσσερα break points που δημιούργησε η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε το σερβίς της και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Μάλιστα, ξεκίνησε και το δεύτερο σετ με break, αλλά κάπου εκείνη ξεκίνησε η αντίδραση της Σάκκαρη, η οποία κατέκτησε τα επόμενα τρία games για να προηγηθεί με 3-1. Η Γιαπωνέζα δεν το παράτησε και έφερε το σετ στα ίσα με 3-3, αλλά η 24χρονη Ελληνίδα είχε βρει πια ρυθμό στο παιχνίδι της και κατάφερε να κατακτήσει το σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ, προηγήθηκε με 4-0 και έτσι έγινε πιο εύκολη η επικράτησή της. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα σε Σβιτολίνα και Κασάτκινα.

Διαβάστε επίσης

Βουτιά στην ιστορία (pics)

Βουτιά στην ιστορία (pics)

Ο Ερασιτέχνης συνεχίζει, μέσω Instagram, μία αναδρομή στην ένδοξη ιστορία του κολυμβητικού τμήματος του Συλλόγου!

Βουτιά στην Ιστορία (pics)

Βουτιά στην Ιστορία (pics)

Με αφορμή την διαφαινόμενη κατάκτηση του 60ου πρωταθλήματος κολύμβησης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θυμίζει ιστορικές στιγμές και φυσιογνωμίες του τμήματος.