Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ, που με γεμίζει αυτοπεποίθηση για του χρόνου»

«Έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ, που με γεμίζει αυτοπεποίθηση για του χρόνου»
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019 - 18:39

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνεχίζει ο Απόστολος Χρήστου. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού συμμετέχει κανονικά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο κολυμβητήριο του Αλίμου και μάλιστα κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τις νίκες αλλά και για το όριο που έπιασε για το Τόκιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι πως έχω μαζέψει αρκετές νίκες τα τελευταία χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Για μένα είναι στόχος να κερδίζω, να κολυμπάω γρήγορα. Και χθες, στα 200 έκανα μια καλή κούρσα, αλλά και ο Βαγγέλης (σ.σ. Μακρυγιάννης) κολύμπησε γρήγορα, πέσαμε μαζί στον τερματισμό, νίκησε.

Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει ο συναγωνισμός και το επίπεδο στο ύπτιο και είμαι χαρούμενος που συναγωνίζομαι με τόσο καλούς αθλητές και είναι και μια ευκαιρία για την Ελλάδα να ανέβει επίπεδο και εγχώρια, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Είμαι ευχαριστημένος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση για του χρόνου που είναι ολυμπιακή χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Ο απολογισμός της τρίτης ημέρας

Ο απολογισμός της τρίτης ημέρας

Άλλα δέκα μετάλλια έβαλε στη συλλογή του ο Ολυμπιακός φτάνοντας στον αριθμό των 31 στις τρεις ημέρες του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης.