Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θα μπορούσαμε χωρίς τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη!»

«Δεν θα μπορούσαμε χωρίς τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη!»
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019 - 23:05

Στην τεράστια στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, στάθηκε ο Νίκος Γέμελος στις δηλώσεις του.

Με τον αρχιπροπονητή κολύμβησης του Θρύλου να δίνει το σύνθημα για... 160 πρωταθλήματα!

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος κόουτς δήλωσε: «Δεν είναι μόνο το 60ο πρωτάθλημα, αλλά είναι μια συνεχής πορεία του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ευγνώμων σε όλους τους αθλητές από το 1925 μέχρι σήμερα, που τα δίνουν όλα για να βρίσκεται η ομάδα στην κορυφή.

Εμείς συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ και να πανηγυρίζουμε σήμερα χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του προέδρους μας, Μιχάλη Κουντούρη. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει προσφέρει επίσης 60 χρόνια τα μέγιστα στο τμήμα.

Όχι μόνο 60, αλλά... 160 πρωταθλήματα θέλουμε να πανηγυρίσουμε με τον κορυφαίο σύλλογο».

Διαβάστε επίσης

Ο «Αυτοκράτορας» (και) της πισίνας!

Ο «Αυτοκράτορας» (και) της πισίνας!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 60ό πρωτάθλημα κολύμβησης στην ιστορία του, το 24ο διαδοχικό και το 49ο τα τελευταία 51 χρόνια! Όλα τα επιτεύγματα της θρυλικής ομάδας...

Κορυφαίος ο Χρήστου του Θρύλου!

Κορυφαίος ο Χρήστου του Θρύλου!

Ο κολυμβητής του Θρύλου αναδείχθηκε ως ο καλύτερος του Πανελληνίου πρωταθλήματος, πιάνοντας μάλιστα το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!