Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο «Αυτοκράτορας» (και) της πισίνας!

Ο «Αυτοκράτορας» (και) της πισίνας!
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019 - 23:22

Για μία ακόμη χρονιά, ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι ο «Αυτοκράτορας» της πισίνας! Και αυτό, διότι κατέκτησε το 60ό πρωτάθλημα της ιστορίας του, καθώς και 24ο σερί! Με το τμήμα κολύμβησης του Θρύλου να βρίσκεται διαδοχικά στην κορυφή από το 1996!

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, δεν πανηγύρισαν μόνο το 60ό πρωτάθλημα Γενικής Βαθμολογίας, αλλά και το τρεμπλ. Σήκωσαν, δηλαδή, το πρωτάθλημα και σε επίπεδο Ανδρών και Γυναικών. Το 24ο τρεμπλ τα τελευταία 31 χρόνια για τους «ερυθρόλευκους», διάστημα στο οποίο μετρούν 30 τίτλους Γενικής Βαθμολογίας, 28 Ανδρών και 27 Γυναικών!

Ενώ συνολικά, ο «αιώνιος» πρωταθλητής και πολυνίκης Ολυμπιακός έχει πλέον στο παλμαρέ του 85 πρωταθλήματα (Γενικής Βαθμολογίας, Ανδρών, Γυναικών) από το 1989 και έπειτα!

Να σημειωθεί, ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν και το 49ο σε 51 χρόνια! Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόνο δύο πρωταθλήματα σε μισό αιώνα!

Μόνο ο Θρύλος αυτά! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, που γράφει συνεχώς ιστορία...

Διαβάστε επίσης

Κορυφαίος ο Χρήστου του Θρύλου!

Κορυφαίος ο Χρήστου του Θρύλου!

Ο κολυμβητής του Θρύλου αναδείχθηκε ως ο καλύτερος του Πανελληνίου πρωταθλήματος, πιάνοντας μάλιστα το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Οι κούπες έγιναν συνήθεια...

Οι κούπες έγιναν συνήθεια...

Για άλλη μια χρονιά, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρέσυρε στο... διάβα του τους πάντες κατακτώντας αμέτρητες κούπες και πρωταθλήματα...