Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια»

«Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια»
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 - 23:13

Τον επόμενο μεγάλο στόχο που έχει ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νίκος Γέμελος. Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και αναφερόμενος στην κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συνεχίστηκε και φέτος το σερί. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον κολυμβητικό χώρο, σε ένα ιδιαίτερο άθλημα. Ερασιτεχνικό άθλημα.

Αυτό το οφείλουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού που έρχεται ακόμα και μέσα στον Αύγουστο και πανηγυρίζει τις νίκες μας, αλλά και στους προέδρους μας, του ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλά και στον έφορό μας τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους αθλητές να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, όπως το έκανε ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ζούμε και αναπνέουμε πλέον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Θεωρώ ότι θα έχουμε και τις περισσότερες συμμετοχές από ποτέ, αλλά και μετάλλια».

Διαβάστε επίσης

«Μπορώ και κάτω από 21 δευτερόλεπτα»

«Μπορώ και κάτω από 21 δευτερόλεπτα»

Για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων (9-11/8), με την εθνική μας ομάδα στίβου 4Χ100μ. Ανδρών, μίλησε ο σπρίντερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Τριβυζάς...