Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του Σπύρου Γιαννιώτη για την κούρσα των Ολυμπιακών του Λονδίνου

Το μήνυμα του Σπύρου Γιαννιώτη για την κούρσα των Ολυμπιακών του Λονδίνου
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 13:42

Στα 32 του χρόνια βρέθηκε στο Λονδίνο. Ο Σπύρος Γιαννιώτης σαν σήμερα το 2012 έπαιρνε μέρος σε μια ακόμα Ολυμπιάδα έχοντας ως μοναδικό στόχο το έναν και μόνο μετάλλιο που έλλειπε από την συλλογή του. Το Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Κερκυραίος κολυμβητής λίγο μετά το τέλος της κούρσας, ήταν συντετριμμένος. Όχι για την συμμετοχή, αλλά για την τέταρτη θέση που πήρε, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο, για ελάχιστη διαφορά.

Μετά το τέλος της κούρσας με δάκρυα στα μάτια είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους, αναφέροντας τότε ότι η ηλικία του σε μια ακόμα Ολυμπιάδα ήταν απαγορευτική.

Κάτι το οποίο φυσικά δεν έκανε, μιας και στο Ρίο ήρθε το πολυπόθητο ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Έτσι λοιπόν, ο Σπύρος Γιαννιώτης με ποστάρισμά του στα social media θυμήθηκε εκείνη την ημέρα στο Λονδίνο αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έφυγα 17 ετών απο Κέρκυρα για ένα όνειρο και δεν ήταν άλλο από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Θυμάμαι εκείνα τα βραδια, που ήμουν τελείως μόνος, σε μια ξένη πολη, με το φόβο του αγνωστου, με τελευταία σκέψη πριν κοιμηθώ να είμαι στο βάθρο.

Μετά από χρόνια πίστεψα οτι έφτασε η στιγμή μου, είχα προπονηθεί καλα, πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου.

Σαν σήμερα... η στιγμή όμως αυτή δεν ήρθε και τελικά κατέκτησα την 4η θέση στους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο το 2012, ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, τόσες θυσίες, τόσα όνειρα, τόση προσπάθεια, ένιωσα ότι απογοήτευσα τους δικούς μου, τον προπονητή μου, την γυναίκα μου, και όλους όσους είχαν πιστέψει σε μενα.

Εκανα πολύ καιρό να ξανά πιστέψω στον εαυτό μου, να θέλω να προσπαθήσω, να πιέσω σώμα και μυαλό, μυαλό και σώμα να κυνηγήσει αυτό που από μικρό παιδί είχα βάλει στόχο ζωής, και τελικά μετά από κόπο, επιμονή και υπομονή να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα!!!».

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

Σαν σήμερα...

A post shared by Spiros Gianniotis (@spiros10k) on

Διαβάστε επίσης

Με στόχο τη διάκριση ο Τσιάμης!

Με στόχο τη διάκριση ο Τσιάμης!

Σήμερα, Κυριακή (11/8) την τρίτη και τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μπίντγκοζ, αγωνίζεται ο τριπλουνίστας της ομάδας στίβου του Ολυμπιακού με το εθνόσημο...

Στην έκτη θέση ο Τσιάμης στην Ευρώπη!

Στην έκτη θέση ο Τσιάμης στην Ευρώπη!

Την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων του Μπίντγκοζ ολοκλήρωσε ο αθλητής του Ολυμπιακού την Κυριακή (11/8), αγωνιζόμενος στο τριπλούν με την εθνική μας ομάδα στίβου…

«Μόνιμοι πρωταθλητές»!

«Μόνιμοι πρωταθλητές»!

«Εκπροσωπούμε τον μεγαλύτερο Σύλλογο στην χώρα», τόνισε η προπονήτρια κωπηλασίας του Θρύλου, Βάλια Κορμού!

Θρύλος και στην κωπηλασία!

Θρύλος και στην κωπηλασία!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά!