Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπέρασε τις 20.000 κάρτες φιλάθλου!

Ξεπέρασε τις 20.000 κάρτες φιλάθλου!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 15:50

Μαζί με τις εγγραφές μελών, συνεχίζεται, με αμείωτο ρυθμό και η έκδοση καρτών φιλάθλου, για την στήριξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Ο κόσμος δίνει ακόμη μία απάντηση, σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι… έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα και με τον καλύτερο τρόπο, δείχνει την ΕΜΠΡΑΚΤΗ και όχι στα λόγια, ΑΓΑΠΗ του για την… μεγάλη του αγάπη! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Περισσότερες από 20.000 κάρτες φιλάθλου έχει εκδώσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, από την αρχή της σεζόν! Ιστορικό νούμερο, το οποίο διαρκώς μεγαλώνει και δείχνει τη δυναμική του μεγαλύτερου Συλλόγου, σε αυτή την χώρα, αλλά και ενός εκ των κορυφαίων παγκοσμίως! Ο Ολυμπιακός είναι ένας Σύλλογος πολυαθλητικός, ο οποίος διακρίνεται και γιγαντώνεται, μεταξύ άλλων, χάρη και στη στήριξη του κόσμου του, ο οποίος διαρκώς δίνει βροντερό ΠΑΡΩΝ! Είναι δίπλα, με κάθε τρόπο, στην τεράστια προσπάθεια του Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος με τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ!

Η διαδικασία άρχισε προσφάτως και το πρώτο «μπαμ» έγινε στο εντός έδρας ματς με τη Βικτόρια Πλζεν! Το Καραϊσκάκη ήταν πρακτικά γεμάτο και ο κόσμος έστειλε ξανά, το μήνυμά του, προς την ομάδα και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό: Δόρυ. Και ασπίδα. Στήριξη αδιαπραγμάτευτη και συνεχής… Και τώρα, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη «μάχη» με την Μπασακσεχίρ, ο κόσμος του Ολυμπιακού κάνει ακόμη ένα μεγάλο «μπαμ» και φτάνει τις 20.000 κάρτες φιλάθλου, τα έσοδα από τις οποίες πηγαίνουν για την στήριξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και για να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν, όλοι οι αθλητές του, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Παράλληλα, αυξάνονται και οι κάρτες μελών. Ο Ερασιτέχνης μετρά, πλέον, περισσότερες από 22.500 και πλησιάζει, ολοένα και περισσότερο, στον πρώτο μεγάλο στόχο, των 25.000! Ακολουθεί, φυσικά, η συνέχεια της προσπάθειας, για να φτάσει τις 30.000, κάτι το οποίο είναι και ο απώτερος σκοπός! Πάμε, λοιπόν, όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ μαζί, δίπλα στον Σύλλογο και την ομάδα, για νέες κορυφές!

Διαβάστε επίσης

Τρεις Πειραιώτισσες στην Κίνα!

Τρεις Πειραιώτισσες στην Κίνα!

Για την Κίνα αναχώρησε σήμερα (13/8) με τρεις αθλήτριες του Ολυμπιακού, η εθνική μας ομάδα μπάσκετ Γυναικών, για να πάρει μέρος (16-18/8) σε διεθνές τουρνουά...

Στη 10η θέση η Ελλάδα στην Ευρώπη…

Στη 10η θέση η Ελλάδα στην Ευρώπη…

Η Εθνική μας ομάδα στίβου ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας…