Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών

Στην τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 01:10

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία των εθνικών μας ομάδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού, που θα διεξαχθεί στη Ναντ της Γαλλίας από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Οι διεθνείς άρχισαν την εβδομάδα με διπλή προπόνηση, επίσης δύο θα έχουν την Τετάρτη και την Πέμπτη και γενικά οι ρυθμοί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι έντονοι εν όψει της κορυφαίας διοργάνωσης. Την αρχή στη γαλλική πόλη θα κάνει το συγκρότημα των γυναικών αντιμετωπίζοντας το πρωί της Τρίτης το Λουξεμβούργο.

Η εθνική ανδρών έχει στην εναρκτήρια μέρα ρεπό στο δικό της γκρουπ και αρχίζει την προσπάθειά της το πρωί της Τετάρτης με αντίπαλο την Τουρκία. Η ελληνική αποστολή θ’ αναχωρήσει για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τη Δευτέρα και θυμίζουμε ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες, που εκπροσωπούν την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, είναι οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη και Ελισάβετ Τέρπου.

Η εθνική ανδρών του Κώστα Βατσακλή είναι επικεφαλής στο 8ο γκρουπ (το Η) και θ’ αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και την Τουρκία. Οι αθλήτριες του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου έχουν κληρωθεί στο αντίστοιχο 8ο γκρουπ με την οικοδέσποινα Γαλλία (επικεφαλής) και το Λουξεμβούργο. Η διοργάνωση περιλαμβάνει από 24 χώρες στις δύο κατηγορίες, έχουν σχηματιστεί από 8 γκρουπ των 3ων ομάδων και μόνο οι νικήτριες αυτών προχωρούν στη νοκ αουτ φάση (προημιτελικά) και συνεχίζουν στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων για τα γκρουπ (σε ώρες Ελλάδας, η οποία είναι μία ώρα μπροστά από τη Γαλλία):

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου:

Λουξεμβούργο-Ελλάδα στις γυναίκες στις 11:00 στο τραπέζι 4

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου:

Ελλάδα-Τουρκία στους άνδρες στις 11:00 στο τραπέζι 3

Γαλλία-Ελλάδα στις γυναίκες στις 17:00 στο τραπέζι 1

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου:

Ελλάδα-Πορτογαλία στους άνδρες στις 17:00 στο τραπέζι 3

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» οικογένεια! (pics)

«Ερυθρόλευκη» οικογένεια! (pics)

Πολλά μέλη του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στο κλειστό του Ρέντη, στο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας χάντμπολ με την Μπόρατς…