Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας στίβου!

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας στίβου!
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:10

Η νέα αγωνιστική σεζόν άρχισε και επίσημα για την Ακαδημία του στίβου του Ολυμπιακού, με την πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης του τμήματος την Τρίτη (24/9), το απόγευμα.

Στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας έδωσαν το «παρών» αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομών του στίβου του Ολυμπιακού μαζί με τους γονείς τους και όλοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας τη νέα περίοδο, αλλά και για τα προγράμματα των τμημάτων από τον διευθυντή των Ακαδημιών, Μανώλη Τσιρογιάννη.

Στους νεαρούς αθλητές μίλησε και η ψυχολόγος των Ακαδημιών, Ανθή Παπαϊωάννου, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Η έφορος του τμήματος και επικεφαλής προπονήτρια, Στέλλα Νικολαϊδου, δήλωσε: «Μια νέα σεζόν ξεκινάει και ευχόμαστε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και αγωνιστικά να έχουμε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Η Ακαδημία μας είναι από τις πιο νέες ακαδημίες και για πέμπτη χρονιά θέλουμε να μυήσουμε τα παιδιά στα μυστικά του στίβου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μάθουμε στα παιδιά να ασχολούνται με τον κλασσικό αθλητισμό, να τρέχουν, να έχουν φυσική κατάσταση, ταχύτητα και αντοχή και στη συνέχεια να αποτελέσουν και τους επόμενους πρωταθλητές!

Τα τελευταία χρόνια οι αθλητές μας διακρίνονται στα πρωταθλήματα, με καλές επιδόσεις και αυτό θέλουμε να το συνεχίσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και το έργο μας συνεχίζεται».

Διαβάστε επίσης