Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος που έχω έρθει στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»

«Χαρούμενος που έχω έρθει στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:39

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Αϊβαλιώτη, ο οποίος θα ενισχύσει περεταίρω το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Ο διεθνής κολυμβητής στις δηλώσεις του μετά την μεταγραφή του τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για τη νέα του ομάδα, ενώ ανέφερε ότι ο Θρύλος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού ενώ και στην Κολύμβηση είμαστε οι καλύτεροι. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θα κυνηγήσω τους στόχους μου σε μια ολυμπιακή χρονιά και θα διεκδικήσω το όριο για το Ευρωπαϊκό και αν όλα εξελιχθούν ιδανικά και ένα όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Πρώτη συνάντηση και για την Ακαδημία πόλο!

Πρώτη συνάντηση και για την Ακαδημία πόλο!

Την Τετάρτη (25/9) τα τμήματα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου, στη Μαρίνα Ζέας, για τη επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν…

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας στίβου!

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας στίβου!

Η νέα αγωνιστική σεζόν άρχισε και επίσημα για την Ακαδημία του στίβου του Ολυμπιακού, με την πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης του τμήματος την Τρίτη (24/9), το απόγευμα…