Ντουντούκα
Πρώτα Ευρώπη, μετά... τον πελάτη.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Συνεχίζουμε δυνατά για τους επόμενους αγώνες»

«Συνεχίζουμε δυνατά για τους επόμενους αγώνες»
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:54

Την άποψη ότι μπορούσε να πάει καλύτερα στους αγώνες Olympic Hopes, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Άρης Φετζιάν.

Ο πρωταθλητής των ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού που πήρε μέρος, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Είναι αγώνες υψηλού επιπέδου αφού συμμετέχουν οι καλύτεροι από τις τριάντα πέντε χώρες του κόσμου. Σίγουρα μπορούσα να πάω καλύτερα καθώς ο χρόνος μου δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, αλλά το κρύο και η αλλαγή σκάφους επηρέασαν την απόδοση μου. Συνεχίζουμε όμως δυνατά για τους επόμενους στόχους μας».

Παράλληλα, για την πορεία του μίλησε και ο έφορος του τμήματος των ναυταθλητικών του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης, ο οποίος τόνισε:

«Ο Άρης είναι ο καλύτερος αθλητής που έχουμε στη χώρα μας και είναι έτοιμος για μεγάλους αγώνες. Οι αθλητές θα πρέπει να στηρίζονται ολοκληρωτικά όταν βρίσκονται σε τέτοιου επιπέδου αγώνες ώστε η απόδοση τους να μην επηρεάζεται. Οι χρόνοι που έχει φέρει ο Άρης είναι για να αγωνίζεται σε τελικό και σίγουρα του αξίζει μια θέση στα μετάλλια. Θα ξεκουραστούμε μέχρι το κλείσιμο της χρονιάς τον Νοέμβριο, οπότε και θα βγάλουμε και το πλάνο για την νεα αγωνιστική χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Πρώτη συνάντηση και για την Ακαδημία πόλο!

Πρώτη συνάντηση και για την Ακαδημία πόλο!

Την Τετάρτη (25/9) τα τμήματα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου, στη Μαρίνα Ζέας, για τη επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν…

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας στίβου!

Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας στίβου!

Η νέα αγωνιστική σεζόν άρχισε και επίσημα για την Ακαδημία του στίβου του Ολυμπιακού, με την πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης του τμήματος την Τρίτη (24/9), το απόγευμα…