Ντουντούκα
Πρώτα Ευρώπη, μετά... τον πελάτη.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξεκίνημα στην Πάτρα για τα «χρυσά γάντια»

Ξεκίνημα στην Πάτρα για τα «χρυσά γάντια»
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:50

Στο κλειστό Γυμναστήριο «Κουκούλι» στην Πάτρα, εκεί όπου πανηγύρισε την back to back κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεκινάει το Σάββατο (28/9) το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος Πυγμαχίας.

Η χρονιά στη διάρκεια της οποίας ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα, διεκδικώντας το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αρχίζει με τη συμμετοχή πέντε αθλητών στη διοργάνωση «Χρυσά Γάντια».

Τις «ερυθρόλευκες» παρουσίες στο τουρνουά ανοίγει ο Γιώργος Κούρκορ που αγωνίζεται κόντρα στον Δημήτρη Δελή στην κατηγορία 75kg Nέων και ακολουθεί στους Παμπαίδες ο Αναστάσιος Τσάμης με αντίπαλο τον Γιώργο Πλέα της Παναχαϊκής στα 50kg.

Oι υπόλοιπες τρεις «ερυθρόλευκες» συμμετοχές είναι στην κατηγορία Ανδρών και συγκεκριμένα τη… σκυτάλη πάνω στο ρινγκ θα πάρουν κατά σειρά, ο Νικόλαος Σοφιανός, κόντρα στον Χρήστο Σταυρόπουλο της Πυγμής στα 64kg., o Λάμπρος Αναστασάκος θα αγωνιστεί με τον Χρήστο Τάτσιο του ΠΑΟΚ στα 91+ και ο Δημήτρης Αθανασίου με τον Χρήστο Πηλείδη του Άρα στα 69kg.

Διαβάστε επίσης

«Ολυμπιακός» (vid)

«Ολυμπιακός» (vid)

Όλοι οι αρχηγοί του Θρύλου σε όλα τα τμήματα είχαν μια ξεχωριστή συνάντηση.

Πρώτη συνάντηση και για την Ακαδημία πόλο!

Πρώτη συνάντηση και για την Ακαδημία πόλο!

Την Τετάρτη (25/9) τα τμήματα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου, στη Μαρίνα Ζέας, για τη επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν…