Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ιδανική επιστροφή για τον Πετρούνια!

Ιδανική επιστροφή για τον Πετρούνια!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 01:18

Το μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην επανεμφάνισή του στους κρίκους στον προκριματικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος!

Στην επάνοδό τους στους αγώνες έπειτα από ένδεκα ολόκληρους μήνες και αφού μεσολάβησε μία χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο, ο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι φτιαγμένος για να ξεπερνά κάθε δυσκολία: Με υπερπροσπάθεια και παρά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, εκτέλεσε το πρόγραμμά του όπως έπρεπε, ώστε να πλησιάσει στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (12/10) στους κρίκους...

Με 14,700 βαθμούς, επίδοση κορυφαίου επιπέδου παρότι χαμηλότερη από προηγούμενες δικές του, ο «άρχοντας των κρίκων» είναι 3ος στη μέχρι στιγμής κατάταξη του αγωνίσματος, πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (14,700 β., υπερισχύοντας στην ισοβαθμία με τον Πετρούνια λόγω υψηλότερου βαθμού εκτέλεσης), ενώ έχουν διεξαχθεί τρεις από τους συνολικά οκτώ προκριματικούς ομίλους του διημέρου. Η συνολική κατάταξη θα προκύψει με την ολοκλήρωση του προκριματικού, αργά το βράδυ της Δευτέρας (07/10).

Διαβάστε επίσης