Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κατεβάζει ταχύτητα

Δεν κατεβάζει ταχύτητα
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 10:10

Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Με αφορμή μία πρόκριση, ο καθένας μπορεί να δει και να αντιληφθεί, πως στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, η τιτάνια προσπάθεια, η οποία φέρνει τον Σύλλογο στην κορυφή, συνεχίζεται αμείωτη ένταση! Οι άνθρωποι του Συλλόγου δεν σταματούν να εργάζονται, για το καλό του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου της χώρας. Και αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Ο σχεδιασμός γίνεται, κάθε χρόνο, με τον ίδιο ρυθμό και στο ίδιο μοτίβο. Με σύνεση και προσοχή στα οικονομικά, αλλά πάντα με γνώμονα την ενίσχυση των, ήδη πολύ δυνατών και ενισχυμένων, ομάδων. Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ είναι για να πρωταγωνιστεί και στόχος του είναι να το κάνει αυτό σε όλα τα αθλήματα. Για να το επιτύχει, συνεχίζει να λειτουργεί ως οικογένεια και με την αρωγή του κ. Μαρινάκη, αισθάνεται την απαραίτητη ασφάλεια, σε ένα ελληνικό αθλητικό περιβάλλον δύσκολο και γεμάτο αμφιβολίες.

Όλα τα τμήματα του Συλλόγου ενισχύθηκαν. Και φέτος, σε σχέση με πέρυσι. Όλες οι ομάδες είναι καλύτερες και στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά. Όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου βέβαια, πιο… ψηλά δεν πάει. Αλλά και στην Ευρώπη, εκεί όπου η διάκριση ήδη υφίσταται. Ο Θρύλος κατακτά τρόπαια, παίζει τελικούς, διοργανώνει μεγάλα ευρωπαϊκά ματς. Ξεφεύγει, από τα στενά όρια της Ελλάδας. Και έτσι φιλοδοξεί να συνεχίσει. Να συνεχίσει να ονειρεύεται και να γράφει ιστορία…

Διαβάστε επίσης

Δύο ακόμη νίκες πριν τον ΠΑΟ!

Δύο ακόμη νίκες πριν τον ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα με τον ΠΑΟ που θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή (13/10).