Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο Ψυχογιός στον Ολυμπιακό! (pic)

Και ο Ψυχογιός στον Ολυμπιακό! (pic)
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 15:59

Συνέχεια στην ενίσχυση του τμήματος πυγμαχίας, ώστε αυτό να διατηρηθεί στον δρόμο των επιτυχιών και των πρωταθλημάτων, έδωσε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, με την απόκτηση του Διονύση Ψυχογιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του αθλητή του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Διονύση Ψυχογίο, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Ο Διονύσης Ψυχογίος είναι γεννημένος στις 30/7/87 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 91kg.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Διονύσης Ψυχογίος ανέφερε τα εξής : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θέλω να συμβάλω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα αρχής γενομένης από τη φετινή χρονιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Διονύση Ψυχογίο, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Ο Διονύσης Ψυχογίος είναι γεννημένος στις 30/7/87 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 91kg. ????Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Διονύσης Ψυχογίος ανέφερε τα εξής : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θέλω να συμβάλω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα αρχής γενομένης από τη φετινή χρονιά».???? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #boxing #welcome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης