Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα Σάββατο… γεμάτο ΘΡΥΛΟ! (pics)

Ένα Σάββατο… γεμάτο ΘΡΥΛΟ! (pics)
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 10:19

Χρονικά προηγούνται οι Νέοι… Στις 12:00, στο Ρέντη, υποδέχονται την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Νέων και… σέρνουν τον χορό! Η συνέχεια, όμως… προμηνύεται… άκρως Ολυμπιακή!

Στις 14:00 αρχίζει η δράση του Ερασιτέχνη, με Πόλο Ανδρών. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών! Γεμίζουμε το κολυμβητήριο του Θρύλου!

Στις 15:00 περνάμε μια βόλτα από το ΣΕΦ και την Αίθουσα 5, για να δούμε τα κορίτσια του μπάσκετ να νικάνε τον ΓΣ Κρόνο, για την 3η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών!

Στις 16:00 επιστρέφουμε στο Παπαστράτειο, όπου τα κορίτσια του πόλο δίνουν τη δική τους μάχη, απέναντι στη Βουλιαγμένη, για την Πέμπτη αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών! Σπουδαίο ματς, μην το χάσει κανείς!

Τέλος, στις 19:30, κάνουμε μια βόλτα από το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», όπου τα κορίτσια του βόλεϊ μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος, με τη 2η αγωνιστική και το ματς κόντρα στον Πανναξιακό!

Ένα Σάββατο… γεμάτο από τη ζωή μας. Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Διαβάστε επίσης

Στο Hall of Fame ο Γιαννιώτης!

Στο Hall of Fame ο Γιαννιώτης!

Ο Έλληνας κολυμβητής, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, θα μπει στο Hall of Fame σε τελετή που θα γίνει στις 2/5/2020, στη Νέα Υόρκη.