Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

70.000 Μέλη και Φίλαθλοι! Και έπεται και συνέχεια!

70.000 Μέλη και Φίλαθλοι! Και έπεται και συνέχεια!
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 17:43

Είναι απίστευτη η αγάπη που δείχνει και τη φετινή σεζόν ο κόσμος του Ολυμπιακού προς όλα τα τμήματα της ομάδας!

Οι Πειραιώτες δείχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Θρύλο, με τους αριθμούς να... μιλούν από μόνοι τους! 70.000 Μέλη και Φίλαθλοι! Και έπεται και συνέχεια...

Οι «ερυθρόλευκοι», με ανακοίνωσή τους, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας για την αγάπη προς το σύλλογο, τονίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος των 30.000 Μελών και των 100.000 υποστηρικτών, μέσω της Κάρτας Φιλάθλου, βρίσκεται κοντά.

Αυτή τη στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν στις 25.000 Κάρτες Μέλους και τις 75.000 Κάρτες Φιλάθλου, με τους Πειραιώτες να καλούν ακόμη περισσότερους να αγκαλιάσουν την ομάδα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη σε όλα τα τμήματα του Θρύλου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια απίστευτες χαρές σε όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίες για να συνεχιστούν, θα πρέπει να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Πλησιάζουμε στις 25.000 Κάρτες Μέλους και τις 75.000 Κάρτες Φιλάθλου που αποτελούν τον αρχικό στόχο της διοίκησης βάσει προϋπολογισμού.

Μπορούμε να φτάσουμε τον αριθμό των 30.000 Μελών και των 100.000 υποστηρικτών μέσω της Κάρτας Φιλάθλου!

Οι 23.400 εγγεγραμμένα μέλη και 46.600 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!»

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια στις νίκες

Συνέχεια στις νίκες

Οι Άνδρες του Ολυμπιακού συνεχίζουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος, στην οποία ρίχνονται και οι Γυναίκες.

Στο «Multisport Academy» ο Ολυμπιακός!

Στο «Multisport Academy» ο Ολυμπιακός!

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας συμμετέχει στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Multisport Academy», σε συνεργασία με τρία ευρωπαϊκά πολυαθλητικά σωματεία...

Νίκη-πρόκριση για τον Τσιτσιπά!

Νίκη-πρόκριση για τον Τσιτσιπά!

Μεγάλη νίκη στο Paris Masters πανηγύρισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αφού νίκησε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) τον Τέιλορ Φριτζ στην Γαλλία και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο…